Geboortekaartje ontwerpen met foto voor je prachtige baby

Een geboortekaart, trouwkaart of save the date met een prachtige foto. Hoe gaaf is dat. Naast ontwerper ben ik fotograaf. Je kunt bij mij ook terecht voor die hele mooie foto voor op de kaart, ik doe newbornfotografie, loveshoots (handig voor je save the date kaart!), bruidsfotografie, gezinsfotografie (handig bij het bestellen van je kerstkaart). Ik kom graag naar een door jullie gekozen locatie maar als het handig is kunnen we ook in mijn studio in Utrecht afspreken. Kijk eens op www.aagjestudio.nl voor het portfolio.

Zo maakte ik in de afgelopen tijd onder andere het geboortekaartje van Len en plakte daar meteen een fotoshoot aan vast. Je kunt natuurlijk het ontwerp van de kaart al vooraf laten maken en op het moment dat je kindje geboren is direct een afspraak maken voor een fotoshoot.

Ik houd van een natuurlijke lichte foto’s, niet teveel poespas (kindjes in van die hele moeilijke houdingen als ze net geboren zijn vind ik zelf niks). We spreken vooraf uiteraard af wat jullie belangrijk vinden en welke foto’s je iig graag laat maken. Jullie kiezen de foto voor op de kaart en daarnaast ontvang je de mooiste foto’s in hoge resolutie. Wil je hier graag meer over weten. Bel gerust voor informatie (0621420155) of stuur een mailtje.