Geboortekaartje bestellen met gouden of zilveren tekst of afbeelding.

Geef je geboortekaartje nu net dat beetje extra glans met een prachtige foliedruk. Als je vroeger een kaartje wilde met zilveren of gouden letters of afbeelding, dan was je een vermogen kwijt, omdat je eerst een mal moest laten maken van de tekst die je in het zilver/goud wilde laten drukken. Maar vanaf nu kan… Lees meer »


Welke tekst zet ik op de save the date kaart voor ons huwelijk?

Nu gaat het dan toch echt gebeuren! Jullie gaan trouwen. Je hebt al naar trouwjurken gekeken, de locatie is bekend. Misschien ook tijd om ook je gasten op de hoogte te stellen met een mooie “save the date” kaart? Het idee van een “save the date”kaart is overgewaaid uit de USA en is bedoeld om… Lees meer »


Ontwerp snel een kerstkaart die net even anders is..

Neem er even de tijd voor en maak een kerstkaart die echt persoonlijk is. Ontwerp ‘m eenvoudig zelf op www.aagjeontwerp.nl of maak een bestaand kaartje uit de kerst collectie af, met jouw persoonlijke foto’s en teksten. Je hebt ze al vanaf 5 stuks voor 1,40 per stuk. Leuke boodschap of originele tekst op de achterkant!… Lees meer »


Geboortekaartje ontwerpen met foto voor je prachtige baby

Een geboortekaart, trouwkaart of save the date met een prachtige foto. Hoe gaaf is dat. Naast ontwerper ben ik fotograaf. Je kunt bij mij ook terecht voor die hele mooie foto voor op de kaart, ik doe newbornfotografie, loveshoots (handig voor je save the date kaart!), bruidsfotografie, gezinsfotografie (handig bij het bestellen van je kerstkaart)…. Lees meer »


Hoe ontwerp ik mijn eigen trouwkaart of geboortekaartje

Hoe ontwerp je nou een echte mooie trouwkaart of geboortekaart. Als je je aan onderstaande “regels” houdt kan het bijna niet meer misgaan. In zijn algemeenheid geldt bij ontwerpen, less is more. Dus houdt het simpel, kies voor 1 stijl en voer die in je hele ontwerp door. Wat betreft de tekst kun je daarbij letten… Lees meer »


Zeg het met een kaartje!

Dat gevoel van verliefd zijn kent iedereen, toch? Je wilt het het liefst de hele dag aan iedereen, maar vooral aan je lief, vertellen. Tegenwoordig heb je daarvoor whatsapp, dat maakt lieve dingen zeggen wel super gemakkelijk!  Toen ik (heel lang geleden) een tiener was gebeurde dat met briefjes en kaarten, of een boodschap op… Lees meer »


Ontwerp alle kaarten | drukwerk voor je huwelijk zelf of laat het doen door Aagjeontwerp!

al het trouwdrukwerk ontwerpen blijft voor mij als ontwerper altijd geweldig. Dat doe ik regelmatig in overleg met het bruidspaar of de wedding planner, zoals Just Marie, met wie ik veel samenwerk. Ze vertellen me hoe de bruiloft eruit zal gaan zien, van jurk en schoenen tot uitgebreid verhaal over locatie, ceremonie, diner en feest…. Lees meer »