Ontwerp snel een kerstkaart die net even anders is..

Neem er even de tijd voor en maak een kerstkaart die echt persoonlijk is. Ontwerp ‘m eenvoudig zelf op www.aagjeontwerp.nl of maak een bestaand kaartje uit de kerst collectie af, met jouw persoonlijke foto’s en teksten. Je hebt ze al vanaf 5 stuks voor 1,40 per stuk. Leuke boodschap of originele tekst op de achterkant!… Lees meer »


Een fotokaart om de geboorte van jullie kindje mee aan te kondigen

Een geboortekaart, trouwkaart of save the date met een prachtige foto. Hoe gaaf is dat. Naast ontwerper ben ik fotograaf. Je kunt bij mij ook terecht voor die hele mooie foto voor op de kaart, ik doe newbornfotografie, loveshoots (handig voor je save the date kaart!), bruidsfotografie, gezinsfotografie (handig bij het bestellen van je kerstkaart)…. Lees meer »


De do’s en dont’s van het ontwerpen van je kaart

Hoe ontwerp je nou een echte mooie kaart voor die ene speciale gelegenheid. Als je je aan onderstaande “regels” houdt kan het bijna niet meer misgaan. In zijn algemeenheid geldt bij ontwerpen, less is more. Dus houdt het simpel, kies voor 1 stijl en voer die in je hele ontwerp door. Wat betreft de tekst kun… Lees meer »


Zeg het met een kaartje!

Dat gevoel van verliefd zijn kent iedereen, toch? Je wilt het het liefst de hele dag aan iedereen, maar vooral aan je lief, vertellen. Tegenwoordig heb je daarvoor whatsapp, dat maakt lieve dingen zeggen wel super gemakkelijk!  Toen ik (heel lang geleden) een tiener was gebeurde dat met briefjes en kaarten, of een boodschap op… Lees meer »


De complete trouw stationery ontwerpen is natuurlijk fantastisch!!

Blijft voor mij als ontwerper altijd geweldig om een complete trouwhuisstijl voor een bruiloft te maken. Dat doe ik regelmatig in overleg met het bruidspaar of de wedding planner, zoals Just Marie, met wie ik veel samenwerk. Ze vertellen me hoe de bruiloft eruit zal gaan zien, van jurk en schoenen tot uitgebreid verhaal over… Lees meer »