Laden...

Werkwijze

Zelf online een kaart ontwerpen in een paar stappen . Het wijst zich vanzelf. Klik in het menu op Kaart maken en begin. Met een paar klikken heb je al een hele mooi persoonlijk geboortekaart, trouwkaart of uitnodiging.

1. Kies de afmeting/model van de kaart
Ontwerp een labelkaart, een vierkante kaart, een rechthoekige (hier kan je ook een labelkaart van maken), of een harmonica kaart (vlakjes van een harm. krt. zijn tot 6 vlakken 7-7 cm groot, vanaf 7 worden ze iets smaller) of een grote A5 kaart? Kies de juiste afmeting en je kunt aan de slag. Kaarten zijn zowel in enkele als in dubbele variant te maken.

2. Ontwerp voor- en achterkant
Ga aan de slag met je ontwerp. Kies een achtergrond kleur of patroon, plaats tekst voeg symbolen, iconen toe (symbolen kun je schalen en een omlijning geven) of plaats een foto. LET OP: Bij een harmonica kaart kan je achergrond patronen en kleuren en letterpatronen en kleuren kiezen. De letters kun je omranden met zelfgekozen kleuren. Daarnaast kan je symbolen plaatsen (en aanpassen in formaat) en deze een omranding geven. (Om zilver te benaderen kies je grijs en laat je straks je kaart drukken op parelmoer papier: “Sirio Pearl”).

3. Sla het ontwerp op voor later
Wil je later het ontwerp afmaken? Sla het dan op. Via e-mail ontvang je een link waarmee je het ontwerp later weer terug kunt halen. Wil je tips van Aagje voor je ontwerp dan kun je het ontwerp doorsturen naar [email protected].

4. Maak de bestelling af
Tevreden met je ontwerp? Maak dan de bestelling af via de button Bestellen, wij laten de kaarten dan voor je drukken, je kunt ook eerst een proefdruk aanvragen. Als je vooraf enveloppen wilt ontvangen, kun je ze tegelijk met een proefdruk bestellen. Betalen doe je eenvoudig met iDEAL.

 

Labelkaarten

Labelkaarten kun je nu ook zelf ontwerpen, zowel verticaal als horizontaal. Let er bij een horizontaal label op dat de achtergrond van de voorkant het gaatje aan links toont en de achtergrond aan de achterkant het gaatje aan rechts, anders klopt het drukwerk later niet. Labelkaarten worden geleverd als langwerpige kaart. De hoekjes en het gaatjes moet je zelf maken. De hoekjes knip je eenvoudig af m.b.v. de aangegeven randen en het gaatje maak je met een perforator. Bestel je meer dan 10 kaarten dan maken wij de gaatjes voor je. Bij de zelfmaak labels zijn de touwtjes niet bij de prijs inbegrepen. Mocht je die wel graag ontvangen, laat ons dat dan van tevoren even weten.

 

Papierkeuze

houtvrij offset 340 grams: nog een tikkie matter (erg mooi!)

sirio pearl 300 grams: als je voor parelmoer gaat of een zilver of goudglans wilt bereiken

tinteretto gesso 300 grams: mooi naturel papier met “handgeschepte” look

conquerer 300 grams: mooi grof stoer papier, gebruiken we meestal voor labels en “kraft” kaartjes

digital mat 300 grams: standaard mat wit papier

 

Aagjeontwerp jouw ontwerp laten voltooien

De ontwerpmodule biedt heel veel mogelijkheden om een ontwerp naar jouw wensen te maken. We kunnen ons voorstellen dat je toch wat mist in je kaart. Aagje kan – tegen een gereduceerd maatwerktarief – jouw kaart net dat beetje extra geven dat jij in gedachten hebt.

Maak daartoe je ontwerp, sla dit op en stuur de bevestigings e-mail die je krijgt door naar [email protected]. Wij nemen dan contact met je op om samen met jou ervoor te zorgen dat de kaart helemaal klopt.

Maatwerk

Wil je toch liever een maatwerk ontwerp, door Aagjeontwerp naar jouw wensen gemaakt? Voor een uniek ontwerp conform jouw ideeën kun je direct contact opnemen met Aagjeontwerp. Klik in het menu op Maatwerk, stuur een mail naar [email protected] of bel met 0621420155. Aagje gaat graag voor je aan de slag. een eerste opzet is vrijblijvend. Als je er daarna aanpassingen aan doet dan gaan we uit van een bestelling en worden er kosten is rekening gebracht voor het ontwerp. Vraag gerust naar de mogelijkheden!

 

Fotografie

Zou je graag een fotokaart willen bestellen maar heb je geen mooie foto’s voor handen. Wij hebben ook een fotograaf in huis die graag bij jou thuis, op locatie of in onze studio een aantal mooie foto’s van jou, jullie of bijv. jullie pasgeboren baby maakt. Kijk voor een portfolio eens op www.aagjestudio.nl