Ontwerp alle kaarten | drukwerk voor je huwelijk zelf of laat het doen door Aagjeontwerp!

al het trouwdrukwerk ontwerpen blijft voor mij als ontwerper altijd geweldig. Dat doe ik regelmatig in overleg met het bruidspaar of de wedding planner, zoals Just Marie, met wie ik veel samenwerk. Ze vertellen me hoe de bruiloft eruit zal gaan zien, van jurk en schoenen tot uitgebreid verhaal over locatie, ceremonie, diner en feest. Wat past het beste bij het bruidspaar, wat hebben we nodig. Het begint tegenwoordig met een ‘save the date’, zorg dat iedereen de datum vrijhoudt voor deze hele bijzondere dag. Het liefst maken we er een die je verstuurt per post (ik hou nou eenmaal erg van die envelop op de deurmat) maar een digitale versie is soms ook echt handig en kan ook heel leuk vormgegeven worden. Als de echte trouwkaarten eenmaal gemaakt en de deur uit zijn, gaan we verder met menukaarten, gereserveerd kaartjes, tafelindeling, welkomstkaartjes, programmaboekjes, liturgie, bedankjes, je kan het zo gek niet bedenken. Hier een paar van de projecten van afgelopen tijd. Gaaf is dat mensen nu ook hun eigen trouwhuisstijl bij ons op de webmodule gaan ontwerpen, of door onze ontwerpen te costumizen of door gewoon helemaal hun eigen ding te doen, super want dat is precies zoals ik het in gedachten had.

styling,-fotografie,-drukwerk-8

Simpele stoere trouwhuisstijl mint, groen, steigerhout, bestaande uit onder andere ‘n uitnodiging met busticket, menukaarten, naamkaartjes.

 

styling,-fotografie,-drukwerk-7

Trouwen op Ibiza, themakleur lila. Trouwtickets, rsvp, naamkaartjes en programma. Deze kaart kun je ook zelf ontwerpen, klik hier.

 

styling,-fotografie,-drukwerk-6J&J

Trouwhuisstijl met een Afrikaans tintje, cowboyhoeden en zebraprint.

 

styling,-fotografie,-drukwerk-3

Klassiek trouwen in een kasteel. Strakke uitnodigingen in taupe met logo, menukaarten, naamkaartjes en bedankkaarten.

 

styling,-fotografie,-drukwerk-6

Trouwen in Griekenland, een paspoort als uitnodiging, kaarten voor de tafelschikking, een programma in een flesje, naamkaartjes en een bedankkaartje.

 

trouwkaarten zelfontwerpen

Trouwhuisstijl helemaal zelf ontwerpen bij Aagjeontwerp, van save the date tot menukaarten, gemaakt met al onze symbolen, achtergronden en lettertypes gecombineerd met mooie foto’s. Ook deze uitnodiging maken, klik hier.

 

facebook2

Trouwen in het bos. Trouwkaart A4, spelletjeskaart voor de kids aan keycoard, taarttoppers, posters etc.

 

romantisch-trouwen

Romantische trouwhuisstijl, in roze en grijs. Save the date, uitnodigingen, tafelschikking, menu, bedankjes

N.B. veel van de foto’s zijn gemaakt door Petronellanitta, en de styling is in veel gevallen gedaan door Just Marie.